fbpx
  • Se hvilke møbler vi opkøber

    Vi er altid interesserede i møbelklassikere fra Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Finn Juhl, Arne Vodder m.fl.

Vi opkøber alt i teak, palisander og eg

Vi er altid interesserede i møbler i teak, palisander og eg, som f.eks. spiseborde, spisebordsstole, skænke, kommoder og natborde. Kontakt os venligst med billeder og beskrivelse af de møbler, som du overvejer at sælge.

Kontakt os

Hans J. Wegner

Hans J. Wegner nåede i sin karriere at tegne flere hundrede fantastiske stole. Vi er altid interesserede i Hans J. Wegners spisebordsstole som CH 23, CH 24 og CH 36. Vi har også købere, der altid leder efter lænestole som CH 22 og CH 25. Har du en af Wegners mere sjældne stole i din varetægt kan vi naturligvis også tilbyde en god pris. Vi har nemlig masser af internationale købere i kundekartoteket. Kontakt os venligst med billeder og beskrivelse af de møbler, som du overvejer at sælge.

Kontakt os

Børge Mogensen

Børge Mogensen var en sand mester når det kom til design og produktion af møbler til hele hjemmet. Vi har masser af kunder til Børge Mogensen ikoniske møbler, som Folkestolen, Slædestolen, Den Spanske Stol og alle de andre. Kontakt os venligst med billeder og beskrivelse af de møbler, som du overvejer at sælge.

Kontakt os

Arne Jacobsen

Vi er store fans af Arne Jacobsens klassiske designs, og det er vores stamkunder også! Klassikere som Svanen og Ægget har vi altid kunder til. Vi er også interesserede i lamper fra Arne Jacobsen. Kontakt os venligst med billeder og beskrivelse af de møbler, som du overvejer at sælge.

Kontakt os

N.O. Møller

Trænger dine gamle Niels Otto Møbler til en udskiftning? Vi er altid interesserede i spisebordsstole som model 71, 75 og 78 fra N.O. Møller. Kontakt os venligst med billeder og beskrivelse af de møbler, som du overvejer at sælge.

Kontakt os

Arne Bang, Eva Stæhr Nielsen og alle de andre

Vi er altid interesserede i keramik, stentøj og porcelæn fra huse som Royal Copenhagen og Saxbo. Vi har internationale opkøbere, som altid er interesserede i smukke vaser, fade, skulpturer og krukker fra designere som Eva Stæhr Nielsen, Axel Salto, Nils Thorsen, Bode Willumsen, Alex Siesbye og mange flere. Kontakt os venligst med billeder og beskrivelse af det, som du overvejer at sælge.

Kontakt os