fbpx
  • Velkommen til Moeblet i Odense

    Du finder vores hyggelige butik i H.C Andersens kvarter i Odense. Her på siden kan du læse mere om Moeblet.

Vi elsker det gode håndværk

Moeblet har 10 års erfaring med køb, renovering og salg af danske møbelklassikere. Vi sætter en ære i at finde nye ejere til de møbler, som så dagens lys for mange år siden. Vi springer aldrig over hvor gærdet er lavest, og vi bruger kun de bedste materialer i vores renoveringer. Vi får vores læder fra Arne Sørensen, papirsnor fra Randers Reb og møbeluld fra Kvadrat og Gabriel.

Se, hvad vi har til salg lige nu

Besøg vores hyggelige butik i Odense

Du finder vores butik og showroom på Teknikvej 27 i Odense. Hvis du planlægger dit besøg er du altid velkommen til at skrive til info@moeblet.dk eller ringe på tlf. 42 41 91 50.

Sådan finder du vej

Kender du navnet på din stol?

Mange af os kender de mest ikoniske stole under navne som Folkestolen, Slædestolen og Den Spanske Stol. Men modellerne har også navne som CH 22 og J39, som man måske ikke lige kan genkende. Alene Hans J. Wegner nåede i sin karriere at tegne flere hundrede fabelagtige stole.

Er du i tvivl om, hvilken stol du har, er du meget velkommen til at maile et billede til Moeblet. Så kan du samtidig få oplyst, hvad nyt flet vil koste.

SMS til 42409150

Har du noget du gerne vil sælge?

Har du designerstole eller andre kvalitetsmøbler, som du ønsker at sætte til salg? Moeblet oplever normalt stor efterspørgsel på møbler af teak, palisander og eg, f.eks. spiseborde, spisebordsstole, skænke, kommoder og natborde. Du er velkommen til at sende billeder og beskrivelser af møblerne

Skriv til info@moeblet.dk